Donnerstag, 20. Juli 2017

Tréner Vůjtek sa na osobnom stretnutí zoznamoval s hráčmi z NHL

Na schôdzku v Prahe na Pankráci dorazilo šestnásť hokejistov všetkých vekových kategórií. Z tých mladších nechýbali potrebné Andrej nestrašil, Dmitrij Jaškin alebo David Pastrňák, pozvaný bol však potrebné tiež Patrik Eliáš, u ktorého sa zdalo, že jeho reprezentačný kariéra už skončila.

Vladimír bet 365 Růžička o neho po uplynulej sezóne nemal záujem a nepozval ho na domáci šampionát, hoci bol ostrieľaní veterán voľný. Teraz to vyzerá, že ešte dostane príležitosť ukázať sa.

"Viete, každá sezóna je iná. Teraz neviem, v akej forme bude hrať po Novom roku, na druhú stranu by som ho sem inak nepozýval. Jarda Jágr končí tri roky a vždy príde a zahrá. U starších h ráčov nikdy neviete, bet365 mobil ako im vyjde sezóna.Patrik môže chytiť fazónu a potom by bola škoda ho nevziať, "okomentoval to Vůjtek.

Ten už Eliáša raz viedol: presne pred dvadsiatimi rokmi čoby tréner reprezentačnej dvadsiatky. "Som jediný hráč zo bet365 bonus schôdzky, ktorého pán Vůjtek trénoval," usmieval sa 39-ročný bet365 stavky útočník. "Ja si to pamätám úplne presne, pretože sa Patrik vtedy zranil štyri dni pred šampionátom v Kanade a prišiel o neho," dodal Vůjtek.

Je to paradox, ale teraz je možné, že sa obaja znovu stretnú na sklonku svojich kariér.

Hráči spoločne s asistentmi Jaroslavom Špačkom, Jiřím Kalous, Jozefom Jandač aj reprezentačným manažérom Slavomírom Lener strávili tri a pol hodiny na obede. "Je to niečo nové, normá lne sa chlapci na informatívne stretnutia nesvolávali.


Bolo to dobrý.Nielen že sme spoznali trénermi, ale tiež sme sa medzi po dlhšej dobe stretli a porozprávali. Bolo to príjemné, "vykladal obranca Michal Rozsíval.

Spokojný bol aj Vůjtek. "Schôdzka bola plodná a som za ňu rád. Urobilo mi radosť, že sa jej zúčastnilo toľko hráčov. Načrtli sme im program, aby vedeli, čo nás čaká. Ide predovšetkým o majstrovstvá sveta a Svetový pohár. Uskutočnili samozrejme aj individuálne hovory, pretože chlapcov z NHL na rozdiel od tých európskych už počas sezóny neuvidím. "

bet365

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen