Montag, 10. April 2017

Dustin Johnson odrazí späť na US PGA Championship s ďalším silným štartom

Či už obvinenia môže byť vyvolaná na Dustina Johnsona, a tam nikdy nebol nedostatok z nich, nikto nemôže oprávnene tvrdiť, opakované zlyhanie stlmil jeho túžbu po úspechu. Znovu a znovu Johnson nenaplnilo na najväčších fázach golfových; znovu a znovu, ako rádoby street-bojovať proti opilec v sobotu v noci, keď sa vráti na ďalšie. Pre všetkých démonov, ktoré musia navštevovať Johnson myseľ, nie je strach z turnajového vynikajúcich.

"Nemôžem robiť nič o minulosti. Ale môžem sa postarať o dnešný, "je veľmi vhodný Johnson motto. Možno, že zranenia skúsenosti, ktoré opakujú s prekvapivou pravidelnosťou podnie tiť Johnsona o oveľa viac, ako sa stará priznať.Späť v roku 1992, kedy konečne nárokujú US Open, Tom Kite skvele prijatý do "ležiace na verejnosti po mnoho rokov" o bytí v rozpakoch neschopnosťou premeniť veľké šance. Potom, čo to urobil, Kite mohla otvoriť o rozsahu svojho psychologického turmoil.US PGA Championship 2015: Prvé kolo - live! Čítajte viac

Tak sme tu znova. Na Whistling Straits, konania 2010 pre jeden z najbolestivejších potkne Johnsona, on strieľal k okamžitej vynikajúcich v 97. US PGA Championship. Otvorenie koleso Johnson z 66 schválila každú teóriu o tomto mieste konania vyhovuje dlhé ovládača.Viac príhodne to zvýraznená 31-ročný je hlad až do konca jeho hlavné sucha, čím sa obrátil príbehy žiaľu do niečoho replikovať svoju ohromnú úroveň prirodzený talent.

Johnson bol poskytlo ľahšiu dňa jedna podmienky. Iba prostredníctvom záverečných úsekov jeho rana bicykli pred likes Rory M cIlroy a Jordan Spieth vzal do kurzu, sa vietor riadne vybičovať. Napriek tomu Johnson dotyk bol bezchybný počas otvorenia deviatich z 32. Jeho jediným klesla strela dňa prišiel na 3rd, jeho 12., ale bola okamžite opravená birdie. Johnson je kombinovaný 22 pod svojimi posledných šiestich úvodných veľkých kolesách.

Kľúčovou otázkou teda týka toho, čo sa bude diať ďalej.Keď sa skeptici budú pýtať, a to práve bude zakolísania dorazí? Tam bude pokušenie pre rýchly posun vpred do finále, takže často kulisou pre Johnson ťažkosti, ale aj pre akcie u minulý mesiac Open Championship. Tam, on sa etabloval ako muž chytiť pri zálohovaní otvor 65 s 69. nepredvídateľného St Andrews boj s následným ako Johnson mykanej back-to-back 75s za podiel na 49. mieste.

Johnson nemusí chodiť ďaleko za nebezpečenstvo. Jason Day, ďalší muž snaží striasť takmer-man značku dosiahol päť pod par so štyrmi otvormi na hranie. A ustrálsky podal ranu späť do kurzu, ale stále má spôsobiť byť spokojný. Matt Kuchar uzavreté Day je 68.Facebook Twitter Pinterest epa04882361 Tiger Woods hity z drsnej na 11. jamke v inom sklamaním kole pre bývalú svete No1. Fotografie: Tannen Maury / EPA

Justin Rose zotavil obdivuhodne z pozície dvoch viac ako po iba štyri otvory pre vytvorenie 69.Potom, Angličan ukázal na hodnotu zostávajúcich pod radarom.

"Je to perfektný štart, naozaj," povedal Rose. "Samozrejme myslím, že keď idete a strieľať sedem, osem, deväť pod par v hlavnej v prvom kole, je to veľa tlakom, aby absorbovali po zvyšok týždňa, pretože ste v hre.

"a mám pocit, že to je skvelý štart pre mňa potom, čo bol dva konce a je to platforma, na ktoré môžem postaviť sa po zvyšok týždňa. Si nikdy nemôžeme vyhrať vo štvrtok, môžete ho stratiť iba. To je dobrá práca dnes urobil.

"Musíš byť odolný voči vyhrať tieto turn aja.Takže nech sa stane na začiatku alebo uprostred týždňa, máte sať to, zabudnúť na to a uvedomiť si, že nie ste jediný, kto robiť rovnakú chybu. "

V rokoch 1997 až 2013, Tiger Woods vynechal len tri významné škrty šampionátu. Ak nedôjde jemné oživenie v piatok, bude robiť to tri zmeškané veľké škrty v rade. Woods mal birdie šanca na každej zo svojich prvých piatich jamkách a prevedený nič, zlovestné znamenie, z ktorého sa 39-ročný nikdy obnovený. Odišiel putt po putt krátky diery, čo vyvolalo prekliatie po prekliatie.

Woods podpísaná na 75, tri nad par, a znížiť stále neutešený obrázok.Martin Kaymer, jeden z partnerov Woods je, darilo lepšie v otvore s 70, ale double-bogeyed jeho finálnu dieru skôr zničiť svoj obed. Tretím členom tejto skupiny, Keegan Bradley, vkĺzla do 76.

Smutné pre Woods je jeho strasti sú stále relevantné, pretože sú predvídateľné. Johnson, na druhej strane s a snaží Buck trend.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen