Donnerstag, 13. April 2017

Fidži v Austrálii: päť hráčov Wallabies by mal byť opatrný

V súčasnej dobe, aj keď, problém je v obmedzovať zoznam fidžijských opozičných tímov by mala byť opatrný na iba päť. Dalo by sa ľahko odriekať 10. V skutočnosti, Fidži 2015 tím je zďaleka najviac profesionálne oblečenie ostrovný národ nikdy produkoval. Ich hráči ply ich obchodu po celom svete a sú to úplne rovnako profesionálne ako ich tier jeden náprotivky.


A John McKee sa Fijians konečne mať trénera, ktorý sa podarilo spojiť vynikajúce individuálne talenty do dobre štruktúrované kolektívu teraz schopný tlačiť Anglicko off vlastného m lyna - u Twickenham, nič menej - a vyhral 11 obraty, zatiaľ čo pripúšťa len štyri. My sme nikdy nevidel tím Fidži ako je tento.A Wallabies, ktorí potrebujú štyri try bonusový bod držať krok s kolegami bazén štvrťfinálovom ašpiranti Anglicko a Wales, majú dobrý dôvod na obavy. Neman Nadole (krídlo)

130 kg, 6 stôp 4 palce krídlo je Fidži na duchovný vodca, tepom strany. On je na Fidži, čo Richie McCaw je All Blacks. Rovnako ako McCaw, že je tím barometer, muž hráči pozerať sa na ubezpečenie počas nevyhnutnej hybnosti smien hry. A dosť často je to Nadole kto je hra menič so svojimi veľkými hitmi, bullocking behy a vynikajúce vzdušné zručnosti napadnúť krížovej kopy čo najbližšie k čiare. Nadole hrá za križiaci tak preteká a okolo austrálskych hráčov, je pre neho nič nové.On trumfl 2015 Super rugby skúsiť-strelil graf. Wallabies presne vedieť, čo Nadole prinesie, ale zastavenie ním je úplne iná matter .Campese Ma'afu (loosehead prop)

Nádherne pomenovaný vzhľadom k opozícii, Austrália-zvýšil loosehead prop Campese Ma'afu je mladší brat bývalého Wallabies front-veslári sales Ma'afu. Francúzsko báze mladší Ma'afu konečne dospeli ako test rekvizita proti Anglicku, opakovane pracuje cez napätý hlavy Dan Cole. Naozaj, Anglicko stratil tri zo svojich vlastných mlyny, proti fidžijskej predného radu Ma'afu, Sunia Koto a Manas Saulo.Koto bol stolicu - pravdepodobne pre neopatrné line-out hode čo vedie k pokusu o Mike Brown - v prospech Southland je Talemaitoga Tuapati ktorý bol dosť dobrý, aby vyzdvihnúť zmluvu lekárske žolík s Stade Francais na začiatku roka. Fidžijskej prvom rade bude testovať austrálskej nároky zlepšené scrummaging a nič viac než Ma'afu, kto by mal vychutnať výzvu proti Wallabies tighthead Sekope Kepu.Leone Nakarawa (lock)

Bývalý Fiji armádny vojak, Glasgow Warrior Nakarawa je neuveriteľne talentov aný s loptou v ruke. On trumfl štatistiky off-zaťaženie proti Anglicku s ôsmimi, ale to bolo jeho potrestanie obranu a krádeží proti Anglicku, ktorý stál vonku.Bol najvyšší pytliak herné so štyrmi, a bol štvrtý v náčinie vyrobené. Nakarawa je Fidži verzia All Black zámku Brodie Retallick - neúnavný ťahúň, ktorý môže hrať plných 80 minút. The Big Fijian je off-loading game - mal najviac Preberá v 2014-15 Európskej Rugby majstrov pohára - mohol zraniť Wallabies ak Fijians rozhodnete ísť Japan-style.Akapusi Qera (Openside Flanker, kapitán)

< p> Qera, je Fidži športovcom roka runner-up na golfista Vijay Singh, sa len zriedka objavuje druhý na ihrisku rugby. Briti rugby nasledovníci by ho dobre poznajú z jeho pôsobenia v Gloucesteri. Teraz sa Montpellier, Qera Unibet-Získaj bonus práve teraz hviezda stále svieti ako svetovej triedy Flanker, rovnako adept ako ôsmy muž.V skutočnosti, Davi d Pocock a Michael Hooper nebude mať to všetko svojou vlastnou cestou na breakdown.Nikola Matuwalu (half-back)

The Bath viazané napoly-back ukázal, ako dobre, že je s elektrizujúca bežať a takmer skóre proti Anglicku. Je pravda, že žltou kartou mal zmiešané noc. Ale Matuwalu ukázal dostatočnú rýchlosť off značku navrhnúť Wallabies by musel udržiavať veľmi úzke jazýčky na ňom, a to najmä okolo okraji rucks. On zaznamenal deväť pokusov v 22 vystúpeniach na Glasgow Warriors v sezóne 2012-13 takže nájsť svoju cestu cez kriedy nie je na starosti.

Unibet-Viac informácií

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen