Dienstag, 11. April 2017

Nat Fyfe je Brownlow Medal dúfa, hit ako Fremantle omráčené North Melbourne

Brownlow Medal obľúbený Nat Fyfe bol zaznamenaný a North Melbourne stmelil ich zovretia na finále kotvisko v dramatickom 11-bodové víťazstvo nad Fremantle na Etihad Stadium v ​​nedeľu.Facebook Twitter Pinterest Nič Naitanui oslavuje gól v vyhrá Eagles 'nad Bulldogs a uznáva svoju matku, ktorá nedávno zomrel. Foto: Paul Kane / Getty Images

West Coast sú na dostrel menšieho premiérskej funkcie po rozdrvení západnej buldoci o 77 bodov v nedeľňajšom stretnutí AFL na štadióne domény. Vpred Josh Kennedy spustený sedem gólov a Nič Naitanui hral v pelotóne na pomoc West Coast zabezpečiť 25,12 (162) na 13,7 (85) víťazstvo.

Výsledkom zdvihla Eagles šesť bod ov jasné z tretej umiestnil Hawks, všetci ale zaručiť západnom pobreží najvyšším dve kotvisko.A oni sú teraz len dva body zmietaný z vodcov rebrík Fremantle po prepade ich cross-Town súperov skôr v priebehu dňa.

Bulldogs zobrazí veľa boja čoskoro so svojimi útočníkmi obzvlášť škodlivé, pretože uzavretý vnútri 17 bodov neskoro v treťom štvrťroku. Jake Stringer vykopol päť gólov a Stewart Cramer štiepané s tromi ako hra hrozila premeniť dobré staromódny prestrelka.

Ale rovnako ako buldoci snažili, nemohli nájsť takmer dostatok zbraní na prekonanie dominancie Naitanui v pelotóne a Kennedy sa dopredu. Naitanui, hrá svoj prvý zápas po smrti svojej matky pred štrnástimi dňami, počítal 14 úbytky, 48 hit-outs, šesť vôle a cieľ v mocného úsilie.25-ročný hold jeho mamička tým, že smeruje k nebu potom, čo kope gól v druhom štvrťroku.

Kennedy stiahol v sérii známok monštier v útoku, zati aľ čo Josh Hill nadviazala minulého týždňa Ross Glendinning medaily s významným štyri bránky záťahu.

strata ukázal sa nákladný pre buldogmi, ktorí klesol na šiestej po ich podiel vzal značný zásah. A tam bola kopa bolesti na ihrisku. Bulldogs dopredu Jarrad Grant mal streaming krv z nosa po zrážať hlavy s tímovým kolegom Marcusom Bontempelli neskoro v hre. Dale Morris (členok) a Ruckman Tom Campbell (korok) tiež bojovalo.

Bol to vysoko rizikové futbal v úvodnom polčase ako obe strany nasadiť svoje run-and-omračujúce herné plány.Kennedy predstavoval veľkú hrozbu skôr, ťahanie v piatich značiek a bootovanie 2.2 v úvodnom termíne dať Bulldogs na zadnej nohe.

Ale bolo to hra na kedysi Bulldogs spearheads Stringer a Cramer objavili k životu. Stringer vykopol štyri góly v prvej polovici ako dvojica terorizoval západnom pobreží je nedosahujúce obranu. Ale s Naitanui dominujúcou v pelotóne, West Coast vst úpil dlhú prestávku s praktickým 16 bodov vyrovnávacej pamäte.

Stringer utrpel obrovské zdesenie po tom, čo jeho hlava narazila do trávnika, keď on bol porazený v treťom štvrťroku označenie súťaže.21-ročný bol schopný vrátiť na hraciu plochu po tom, čo bol Stávkové bonusy Betclic posúdený a jeho šikovný zaklapávacie po prekročil Shannon Hurn uzavrel okraj späť na 17 bodov 20 minút do tretieho funkčného obdobia.

But tri góly nezodpovedaných k Hill zabil buldoci boj, s 37,733 dav na nohy potom, čo náhrada Murray Newman kopol do finálnej štvrťroku gól vo svojom prvom AFL zápas, pretože bol prepustený z väzenia. Facebook Twitter Pinterest Patrick Cripps vyhral stúpajúca hviezda bitku s Jesse Hogan vo víťazstvo Carlton sa nad Melbourne na MCG. Foto: Michael Dodge / Getty Images

Patrick Cripps urobil ďalší presvedčivé dôvody pre udelenie AFL Rising Star hrať v 23-bodové víťazstvo Carlton sa nad Melbourne.Cripps mal 26 majetky a kopol rozhodujúci gól v poslednom štvrťroku, pretože Blues odrazil Melbourne druhej polovice rallye vyhral 12,6 (78) na 7,13 (55). Znamená to Carlton podal posledné miesto na rebríčku až Brisbane dve hry vľavo.


Hlavným bodom záujmu v tomto stretnutí medzi 14. a spodnou bol priamy Rising porovnaní hviezda medzi Cripps a kľúč Melbourne dopredu Jesse Hogan, z ktorých jeden by mal vyhrať cenu na začiatku budúceho mesiaca.

Rovnako ako Cripps znovu dominoval cez strede ihriska, Hogan nebol schopný držať svojich ochranných známok, kedy hra bola k mání na začiatku posledného štvrťroku.Hogan skončil s piatimi značkami a kopol dva zadky.

Cripps vystupoval v vrcholom zápasu, trhajú strede ihriska v druhom funkčnom obdob� � a servíroval off Matthew Kreuzer, ktorý kopol prosperujúce cieľ na úteku.

Ale žalostným prvom polroku potom, čo - oni len položili päť kladkostroja v prvom štvrťroku - Melbourne zhromaždil pôsobivo a znížil marže na 17 bodov zavčas v poslednom štvrťroku. Cripps označené a goaled v polovici minulého štvrťroku a to stačilo, s dvoma tímami len kope cieľ kus pre obdobie.

Blues stratil kapitán Marc Murphy v treťom semestri sa vykĺbené rameno a bude vynechať zvyšok sezóny.Kreuzer tiež kríval off v poslednom štvrťroku, zrejme s kŕč.

Kreuzer bol vynikajúci v prvom polroku, znova pýtať, o koľko lepšie by sa Blues boli v posledných dvoch sezónach, keby nemal vynechal toľko hry s zranenie nohy.

Andrew Walker kopol štyri bránky pre Carlton, zatiaľ čo obranca Tom McDonald bol Melbourne je najlepší.

Démoni sú jeden krátky ich ciele siedmich víťazstiev v tejto sezóne a je nepravdepo dobné, že poraziť Fremantle Perth budúci týždeň. Ktorý opustí GWS v poslednom kole na Etihad Stadium, kde Melbourne nevyhral od roku 2007.

Betclic-Bonus čaká na Vás

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen